Karne Görüşleri

Eklenme Tarihi : 07.01.2012 | Okunma Sayısı : 3114

REKLAMLAR



Aklına gelecek olursam,yıldızlara bak.
Beni göreceksin".

"Hep kalbimde olacaksın,çünkü kendin için değil,benim için uğraştın"

 

Sen istedikten sonra, hangi engel senin yolunu kapatabilir ki? Biraz daha gayret ederek, geleceğin örnek insanı olman için hiçbir engel yok!"

Hadi bir dilek tut. Bir tane daha; bir tane daha <!--[if gte vml 1]> <!--[endif]-->Sen başarınla ve örnek davranışlarınla benim dileklerimi gerçekleştirdin. Senin de her dileğinin gerçekleşmesini diliyorum "

Güleryüzün, neşen hepimizi sarıp kucakladı. Bu neşen ve başarının tüm hayatın boyunca seninle birlikte olması diliyorum.."


" Benim yerinde duramayan, büyümüş de küçülmüş küçük dahim. Başarı ve tüm güzellikler hep seninle olsun"


" Küçük yaramazlıkların da olsa, gösterdiğin gayret ve bana verdiğin başarı hediyesi  herşeye

değer. Teşekkür ediyorum yavrum"


" Büyüdüğünde geriye baktığında, başarılı bir öğrenci ve seninle her zaman gurur duyan bir öğretmen göreceksin. Dilerim, başarın ve güzel bir hayat da seni gelecekte bekliyor olur..."


" Benim şen şakrak, neşeli yavrum. Verdiğin mutluluk hala içimi ısıtıyor. Başarın ve neşen daim olsun"

Dünyanın en şanslı öğretmeniyim çünkü dünyanın en harika öğrencisi bende.bitaneme...

saygı,sevgi,azim,zeka..........seni anlatan sadece birkaç kelime.....başarılar

Bu kadar zorluk arasında ancak senin kadar harika biri bu başarıyı gösterebilirdi.....Tebrikler
    Allah herkese senin gibi mükemmel bir öğrenci versin.....




Sitemiz, hukuka, yasalara, telif haklarına ve kişilik haklarına saygılı olmayı amaç edinmiştir. Sitemiz, 5651 sayılı yasada tanımlanan yer sağlayıcı olarak hizmet vermektedir. İlgili yasaya göre, site yönetiminin hukuka aykırı içerikleri kontrol etme yükümlülüğü yoktur. Bu nedenle, sitemiz uyar ve kaldır prensibini benimsemiştir. Telif hakkına konu olan eserlerin yasal olmayan bir biçimde paylaşıldığını ve yasal haklarının çiğnendiğini düşünen hak sahipleri veya meslek birlikleri, sorucam@gmail.com mail adresinden bize ulaşabilirler. Şikayet yerinde görüldüğü takdirde ihlal olduğu düşünülen içerikler sitemizden kaldırılacaktır. Sitemiz hiçbir şekilde kar amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.